GW zaradilo do svojho portfólia nové – farebné potraviny – a ja som ich kvalitou a chuťou taká nadšená, že sa snažím pridávať ich všade. Ich obsah živín je totiž oveľa vyšší než v ovocí a zelenine, ktoré si kupujeme v obchode a taktiež viem, že GW dbá na kvalitu, je to BIO, ekologické, je to poznať na chuti aj vôni aj dobrom pocite na žalúdku (overené pri detoxe na šťavách).
Takže napríklad dnes sme mali na raňajky obilninovú kašu vylepšenú Bio čučoriedkou GW.
Ide o čučoriedky z lesa, ich prirodzeného prostredia, veľmi šetrne usušené a pomleté na jemný prášok. Samozrejme, do kaše pridávame až priamo v miske, keď už nie je horúca.
Na obed sme mali v pláne pečenú zeleninu (batáty, zemiaky, fenikel, mrkva, petržlen, cvikla – všetko upečené na plechu s bylinkami a korením) a k tomu som vymyslela taký dresing, ktorý sa dá použiť aj ako nátierka na chlebík.
Veľmi nám chutila, takže sa chcem podeliť s vami o recept:
1 tvaroh
1 nastrúhaná mrkva
1/4 nastrúhaného zeleru
1 PL írskeho machu (superpotravina, ktorá obsahuje kolagén, jód, selén, zinok, vitamín K – presne to, čo v našej strave chýba)
trochu kôpru, 1 PL ume octu, 1PL mletých ľanových semiačok, šťava z 1/2 citróna, 1 polievková lyžica ľanového oleja, 2 vrecúška Bio mrkvy GW – týmto práškom nátierku „vytuníte“, lebo kvalita GW je zaručená, je to BIO, ekologické, tým pádom veľmi dobrá chuť a tak o 50-80% vyšší obsah živín než v mrkve z obchodu. V prípade riedkej konzistencie pridáme Phsyllium.
Ozdobíme vlašskými orechami – výborne dopĺňajú chuť mrkve a zeleru.
Úspešne sa starám o zdravie svojej rodiny a rodín svojich klientov pomocou správnej životosprávy a východnej medicíny. Sprevádzam ich na ceste za zdravím, aby si mohli užívať spoločné chvíle v kruhu svojich najbližších v radosti a bez starostí.
Môj príbeh si môžete prečítať tu