Tipy na vianočné darčeky

Opäť sa blížia Vianoce a my myslíme na našich najbližších, ktorých chceme obdarovať. U mňa je na prvom mieste zdravie a rada vás inšpirujem, čím svojich blízkych môžete obdarovať.

Zoradila som to podľa dôležitosti:

  1. Darčeková poukážka na vyšetrenie živej kvapky krvi

Krv je náš vnútorný vesmír. Pomocou mikroskopu a kamery viem ukázať, čo sa vo vašej krvi nachádza. Pretože, ak sa do krvi dostanú plesne, baktérie, zárodky parazitov, prvoky, znamená to, že v tráviacom trakte sú už poriadne premnožené.

Zo živej kvapky krvi sa dá zistiť aj, ako je organizmus prekyslený.

V rámci vyhodnotenia dávam aj odporúčania na najbližšie mesiace, čo treba zmeniť.

Cena: 60,- Eur – v tejto cene je obsiahnutá aj terapia na prístroji Bemer, ktorý zlepšuje mikrocirkuláciu ciev a následný druhý odber kvapky krvi, kedy človek hneď uvidí, ako rýchlo sa dá zlepšiť krv.

  1. Darčeková poukážka na aromaterapiu

Zákazník si príde ovoňať esenciálne oleje poprípade so žiadosťou, aký zdravotný problém chce riešiť a ja mu podľa toho namiešam osobný parfém. Takže je to taký darček dva v jednom

Cena: 60,- Eur

 

  1. Masážna guľôčka SuJok = zdravie do kabelky.

Na dlaniach máme projekcie našich orgánov, prsty sú projekcie našich končatín, palec je projekciou hlavy. Túto vedomosť vieme využiť na rýchle premasírovanie a rozprúdenie energie v danom orgáne alebo končatine. Masážna guľôčka obsahuje prstienok, ktorým si viete aj namasírovať všetky prsty, čím predchádzate artritíde, stuhnutiu kĺbov nielen na prstoch ale aj na nohách a pažiach.

Cena: 4,50 Eur

 

  1. Darčekový balíček Bewit – kombinácia holistickej prírodnej kozmetiky so zdravými výživovými doplnkami 

Vianočné darčekové sady – jedinečné obdarovanie

Nahliadnite do exkluzívnej ponuky našich kúzelných vianočných darčekových sád, ktoré sme pre vás pripravili s našim odborným tímom a na základe odporúčaní vás, zákazníkov.

Vyberte si z palety našich výnimočných produktov konkrétnu darčekovú sadu, určenú na mieru potrebám a želaniam vašich blízkych.

Zvoľte rýchlu voľbu na istotu a ušetrite svoj drahocenný čas aj peniaze.

Darujte so starostlivosťou, darujte osobný darček s pridanou hodnotou.

 

Benefity:

  • Exkluzívna vianočná ponuka
  • Skladba sád a postup starostlivosti o pleť a pokožku navrhnuté odborníkom
  • Sadou pokryjete starostlivosť po dobu 6-8 mesiacov
  1. Darčekový balíček Odkyslenie

Väčšina chorôb je spôsobená prekyslením, preto si treba vyčistiť telo zvnútra a udržiavať zásadité prostredie. Balíček obsahuje zasaditú soľ Meine Base do kúpeľa, vďaka ktorej sa vylúčia toxíny cez pokožku. Koža je totiž náš najväčší vylučovací orgán. Druhým produktom v balíčku je zásaditý čaj 7 x 7. Skutočne obsahuje 49 bylín zostavených podľa porekadla, že na každú chorobu existuje nejaká bylinka. Čo sa nevylúčilo zásaditým kúpeľom cez pokožku, to vylúči cez obličky tento čaj. Tretím produktom v darčekovom balíčku je Wurzelcraft (sila koreňov), ktorý do tela vyčisteného pomocou zásaditého kúpeľa a zásaditého čaju doplní omnimolekulárnu výživu, to znamená všetko obsahujúcu. Je to komplex všetkých vitamínov a minerálov, ktoré  každý deň potrebujeme dodať do tela.

Cena: 69,- Eur

Čo na to hovoríte? Napíšte mi aj vaše tipy na vianočné darčeky.

Objednávky na tatiana@banasova.sk

Tatiana Banášová
Úspešne sa starám o zdravie svojej rodiny a rodín svojich klientov pomocou správnej životosprávy a východnej medicíny. Sprevádzam ich na ceste za zdravím, aby si mohli užívať spoločné chvíle v kruhu svojich najbližších v radosti a bez starostí. Môj príbeh si môžete prečítať tu
Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobné údaje budú použité len na účely spracovania tohto komentára. Zásady spracovania osobných údajov.