Cvikľová nátierka

Som nadšená kvalitou a chuťou nových farebných potravín GW, takže sa snažím pridávať ich všade.  Ich obsah živín je totiž oveľa vyšší než v ovocí a zelenine, ktoré si kupujeme v obchode a taktiež viem, že GW dbá na kvalitu, je to BIO, ekologické, je to poznať na chuti aj vôni aj dobrom pocite na žalúdku (overené pri detoxe na šťavách).

A tak experimentujem, kde všade sa dajú pridať. Už sme si overili na rannej kaši s čučoriedkou, či tvarohovom dezerte s brusnicou alebo na mrkvovej nátierke, že chuť jedla vylepšujú, takže testujeme ďalej.

A tu je výsledok:

Cvikľová nátierka

Suroviny: 

1/2 pohára kešu orechov

1/2 pohára slnečnicových semiačok

Cvikla GW

chren, umeocot, citrón

želatína z írskeho machu

Postup:

Kešu a slnečnicové semiačka namočíme na 2 hodiny, vodu zlejeme. Rozmixujeme s chrenom, umeoctom, írskym machom, trochou citrónovej šťavy a 2 vrecúškami CVIKLE GW na hladkú kašu.

Podávame na kváskovom celozrnnom chlebe ako nátierku alebo pečenej či surovej zelenine ako dip.

Tatiana Banášová
Úspešne sa starám o zdravie svojej rodiny a rodín svojich klientov pomocou správnej životosprávy a východnej medicíny. Sprevádzam ich na ceste za zdravím, aby si mohli užívať spoločné chvíle v kruhu svojich najbližších v radosti a bez starostí. Môj príbeh si môžete prečítať tu
Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobné údaje budú použité len na účely spracovania tohto komentára. Zásady spracovania osobných údajov.