Mám rada rýchle dezerty a ten dnešný bol veru super rýchly, vďaka farebným potravinám GW. A navyše viem, že zvyšujem výživovú hodnotu a znižujem glykemický index dezertu.
Dnes prišla na rad Brusnica GW – vymiešala som ju s tvarohom, írskym machom, jahodovým džemom, pridala som ešte ľanový olej, ten musí byť, kvôli ozdravujúcemu účinku kombinácie tvarohu a ľanu.
Presný zoznam ingrediencií:
1 tvaroh
2 vrecúška Brusnice GW
1 PL ľanového oleja
2 PL jahodového džemu
1 čl škorice
3-5 PL kokosového mlieka – krém bolo treba trochu nariediť, aby bol krásne hladký
1 PL írskeho machu – ten pridávam do každého krému či nátierky, kvôli obsahu kolagénu, selénu, zinku, jódu – všetko to, čo chýba v našich potravinách a pôde.
čerstvé jahody na ozdobu
celozrnné piškóty
Všetko zmiešame do hladkého krému a plníme do dezertných pohárov na striedačku piškóty, krém, jahody. Navrch ozdobíme jahodami a medovkou.